Спортно-техническият директор на Сливен Драголюб Симонович се пошегува, че в събота ще има счупени червени яйца след мача с ЦСКА. След това спецът сподели, че сега е моментът неговият тим да победи „червените”, които се намират в тежка ситуация в момента. Дуци Симонович скочи на съдиите и съдийската комисия.

„В събота ще има счупени червени яйца. Хайде за сериозни неща да си говорим. В серия сме, понякога път побеждаваме, но сега сме в серия със загуби. Няма напрежение преди мача с ЦСКА. Не вярвайте много на вестниците и телевизиите, не искам да обиждам никой”, започна пресконференцията си Дуци.

„Четири поредни загуби не са приятен резултат, имахме време след мача в събота да си направим анализ. Бяхме казали, че този полусезон ще бъде преходен за следващия сезон и ще градим отбор. Не сме в най-доброто положение и затова в следващите 8 мача ще търсим да играем по-добре, както и още точки. Ще дам всичко от себе си, за да излезем от тази ситуация. Лично за мен няма натиск, но има много хора, които не искат Сливен през следващия сезон да играе в А група”, добави специалистът.

„Заради един мач от преди повече от година с ЦСКА, има една приказка, и хората говорят, че Сливен е подкрепян от съдиите. Ние няма да се отнасяме към съдиите така, както се отнасят повечето хора, но май при съдиите с хубавото не става. Съдиите май обичат да бъдат малко мазохисти. Искам аз Николай Йорданов да ни свири мача в Ловеч или с Локо Сф, а не да ни пращат някой друг или кипърец. Това няма да продължава повече. Не искам да казвам, че това е единствената причина за загубите ни, но е една от причините. Застраховат се с най-добрите съдии, които да свирят домакинските ни мачове.”

„Сигурен съм, че Сливен ще остане в А група. Ако искате ще се подпиша и сега”, сподели Симонович, който добави, че ако отборът изпадне, той повече няма да стъпи на българска земя. „Ако някой ме види после в България, може да ми каже „Дуци, ти си най-големият лъжец и измамник.”

„Никога няма да е по-лесно Сливен да спечели, заради състоянието на ЦСКА в момента. Мисля, че е съвсем реално да спечелим мача в събота. Не сме в някакъв траур, но не сме и за банкети, надявам се в събота да имаме банкет”, завърши Симонович.