Високи успехи, добри резултати и най-големия връх във футбола - това пожела на Футболен клуб "Сините камъни" в Сливен Христо Стоичков, който бе специален гост на празника по повод десетгодишнината му. Юбилеят събра в зала "Васил Левски" в града стотици почитатели, а сред звездните гости бяха още Красимир Балъков, Христо Порточанов, Димитър Димитров – Херо, Валери Божинов и други.
 
Стоичков благодари на многобройната публика в зала "Сливен" за топлото посрещане и обичта, от която никога не бил лишен през годините му като футболист и след това. 
 
"Спортът винаги обединява, не трябва да се делим, а винаги да надграждаме. За да станеш добър спортист, трябва много пот, труд и най-важното да се уважавате, обичате и помагате", обърна се той към малките футболисти на сливенския клуб и техните треньори.
Собственикът на ФК "Сините камъни" Пламен Крумов подари на Стоичков кама с препратка към спортния му псевдоним и като на ценител. 
 
"Благодаря на всички любители на футбола, защото, ако не бяхте вие, нямаше да я има и школата", обърна се към присъстващите Крумов.
 
Зрителите наблюдаваха демонстративен мач между възпитаниците на клуба от набор 2013, както и между отбора на звездите и този на Пламен Крумов.
 
Във ФК „Сините камъни“ тренират 236 деца в различни възрастови групи, под ръководството на 10 треньори. Това я прави сред най-големите частни школи в страната.