Убедителен успех с 5:0 взеха футболистите на Карнобат при визитата си на аутсайдера в Югоизточна В група Сливен, в среща от 21-ви кръг.

Петър Колев вкара два гола, а по веднъж точни бяха Яни Николов, Марин Маринов и Тодор Няголов. До почивката резултата бе 2:0 за карнобатлии, а през втората част паднаха още 3 гола в мрежата на домакините от Сливен. Греда удари Димитър Петров, а той и съотборниците му пропуснаха да спечелят дори с по-убедителен резултат.

Петър Колев

източник: ОФК Карнобат

„Започнахме по-мотивирано мача и доминирахме, бяхме по-добрия отбор на терена през повечето време. Противникът също показа старание. Въпреки победата, не мога да скрия, че има неща за подобряване в нашата игра. В последните минути на мача терена стана тежък, вследствие на падналия дъжд. Домакините имаха едно сериозно положение за гол при 5:0 за нас, което пропуснаха“, заяви наставникът на победителите от Карнобат Атанас Димов, цитиран от Пресслужбата на ОФК Карнобат.

Успехът класира карнобатския отбор на 11-то място във временното подреждане с актив от 27 т. В следващата си среща Карнобат ще приеме Асеновец /Асеновград/. Двубоят е на 19-ти март, събота, от 15:00 часа на Градския стадион в Карнобат.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS