Старши треньорът на Левски Ясен Петров сподели, че се надява отборът му да спечели всичките си мачове до края на сезона и по този начин, за да запази своите шансове за първото място.

„Всичко е възможно, най-важното е да печелим до края. Трябва да сме безгрешни, трябва да се стремим да взимаме победата във всеки мач. Ако Литекс не загуби нещо във Варна, шансовете ни намаляват, това се случва с всеки изминал кръг”, коментира Петров.

Наставникът на Левски допълни, че е наясно със заместниците на Мюлдер и Грийн, които са наказани за мача със Сливен. Петров още веднъж потвърди, че е доволен от представянето на халфовете срещу Берое. В този мач Левски почна с Гаджев, Огнянов и Йовов в средата на терена.

Специалистът сподели, че очаква Сливен да играе по-прибрано, както го правят всички гости на стадион „Георги Аспарухов”.

„Много се забавлявам, когато отворя някой вестник. Това не влияе на моето настроение. Това по някакъв начин влияе на хората, които четат изданията. Получила съм имунитет, имунизиран съм, защото това не е спряло от първия ден”, завърши своя брифинг Ясен Петров преди двубоя със Сливен.