Старши треньорът на ЦСКА Адалберт Зафиров заяви след победата с 4:2 като гост на Сливен, че тимът му има всички шансове да се пребори за титлата, въпреки изоставането от лидерите Литекс и Локомотив София.

„Получи се много хубав мач, на много хубав терен. Играхме успешно, успяхме да реализираме положенията си. Допуснахме грешки в защита, от които допуснахме голове. За мен е една хубава среща за нивото на нашето първенство, с шест гола. За мен беше удоволствие да присъствам на мача”, заяви Зафиров.

„За отдъхване, няма време да си отдъхваме, защото тежките мачове тепърва предстоят. За нас това след тежката серия от равни мачове и загубата от Берое Стара Загора за нас е някакъв подем и се надявам отборът да се преобрази, да излизаме със същото желание за спечелване на трите точки на всяка цена.”

„Утопия никога не може да бъде първото място за ЦСКА. Винаги това ни е цел номер едно, ще се борим до края, точка за точка. Трябва да вземем до края всичките мачове и имаме абсолютните шансове да се преборим. Не зависи всичко само от нас, зависи и от Литекс и Локомотив София, които са пред нас, но всичко се случва в едно първенство, особено в настоящия шампионат, когато силите са изравнени.”

„За мен на този етап е добре, че почиваме в следващия кръг, защото футболистите ще могат да си отдъхнат, да се отърсят от напрежението след тази добра победа. Ще можем да си отдъхнем ден два и ще можем следващата седмица усилено и насочено да работим за мача с Миньор”, каза още треньорът на червените.