Сливен изпусна да си тръгне с три точки от гостуването на Монтана, като двата отбора завършиха 2:2 в мач от 27-я кръг на А група.

„Воеводите“ поведоха още в 19-та минута, когато Хашев пусна дълъг извеждащ пас към Димо Бакалов, който бе изпуснат от Николай Домакинов и без проблеми преодоля Христо Иванов за 0:1.

Сливен успя да изравни резултата в 34-та минута, когато Димитър Илиев подаде към Мичев, който центрира в наказателното поле на Сливен, където Луис Едуардо засече топката с глава и вкара за 1:1.

В 40-та минута Домакинов отново изпусна Димо Бакалов, който излезе сам срещу Христо Иванов, но вратарят спаси.

Сливен отново поведе в резултата в 41-та минута, когато след грешка в отбраната на Монтана топката попадна в Димо Бакалов, който от 20 метра прати топката в долния десен ъгъл на вратата на Христо Иванов за 1:2.

Монтана отново се върна в мача в 62-та минута, когато Чепилов центрира в наказателното поле на Сливен, където Христов засече топката с глава и я прати във вратата на Караманов.

След това равенство Сливен остана на последно място с актив от 19 точки, а Монтана заема единадесета позиция с 29 точки.