Сливен победи с минималното 1:0 като домакин Димитровград в контролна среща."Воеводите" започнаха по-активно срещата и в 12-ата минута Мирослав Миндев бе съборен в наказателното поле, а реферът Валентин Станчев не се поколеба да отсъди дузпа.

Потърпевшият застана зад топката, но ударът му мина над вратата. Постепенно темпото на игра спадна, а до почивката домакините имаха още една възможност чрез Тодоров, но неговият удар бе отразен от вратаря Енчев. За Димитровград най-дейни на терена бяха опитните Марко Марков и Цветомир Матев, но техните удари бяха неточни.

Втората част започна по подобие на първата и в 57-ата минута Миндев откри резултата, след като засече центриране на Георги Динков отдясно. Няколко минути по-късно резервата Атанас Кръстев бе изведен сам срещу вратаря, но се забави и предпочете да подава към свой съотборник, но паса бе твърде силен. В 83-ата минута домакините нацелиха и гредата. Плахов намери добре Марем, който центрира към Филипов и той с глава засече топката, която се отби в странични стълб.