Спартак Варна победи с 2:1 като гост Сливен в мач от 22-ия кръг на Източната "Б" група. Двубоят бе изключително драматичен, като победното попадение за гостите падна в даденото от рефера продължение.

Двубоят започна много добре за Сливен и набързо момчетата на Димчо Ненов създадоха няколко добри положения, но пропуски направиха Мирослав Миндев и Пламен Димитров. Противно на случващото се обаче Спартак излезе напред в резултата. Точен бе бившият футболист на Сливен Стоян Георгиев. Централният защитник бе най-съобразителен в наказателното поле на Караманов и прати топката в мрежата за 0:1. Домакините имаха претенции за нарушение срещу стража Караманов, но рефера Тютюнджиян зачете попадението. След гола домакините отново взеха инециативата и в 36-ата минута Филипов засече с глава центриране на Димитров за 1:1.

След почивката темпото на игра спадна и двата отбора рядко стигаха да голови ситуации. Миндев и Идризов пробваха далечни удари, но не успяха да намерят целта. Двубоят вървеше към своя край, когато в последната минута на даденото от рефера три минутно продължение Венцислав Маринов донесе успеха на Спартак (Варна).