Сливен загуби с минималното 0:1 от третодивизионния Тунджа (Ямбол) в контролна среща, играна на помощното игрище на стадион "Хаджи Димитър". Единственото попадение в срещата бе дело на Гончев в 43-ата минута.

Срещата започна равностойно, като двата отбора рядко стигаха до удари към една от двете врати. В 17-ата минута гостите вкараха топката във вратата на Сливен, но попадението бе отменено заради засада. В 35-ата минута Миндев стреля, но топката мина над вратата. Най-чистото положение за Сливен през първата част пропиля Филипов, който бе изведен очи в очи с вратаря Маринов, но стреля слабо и стражът на гостите изби в корнер. Така се стигна до 43-ата минута, когато Гончев засече с глава центриране на Станев за 1:0.

Втората част започна по-силно за Сливен и резервата Павлов пробва ефектен удар със задна ножица, но не успя да намери рамката на вратата. Десет минути по-късно отново Павлов намери добре Филипов, който стреля неточно с глава. Малко по-късно и Миндев стреля с глава, но Маринов изби в корнер. До края на мача темпото на игра спадна и до нов гол не се стигна.